Geweldig: 113 extra theatercadeautjes dankzij het Ondernemersfonds Utrecht! 

We zijn al een aantal weken bezig met zowel het inzamelen, als uitdelen van onze theatercadeautjes. Eerder haakten partners als Vink Bouw, Berenschot en de Foundation van de Stadsschouwburg Utrecht al aan. We zijn verheugd om te melden dat ook het Ondernemersfonds Utrecht zich aansluit als partner, met de fantastische donatie van 113 theatercadeautjes. Dit brengt de teller in totaal op 190 kaarten, dat zijn dus 190 onbezorgde avondjes uit. Samen maken we een compleet verzorgde theaterervaring voor iedereen toegankelijk!

Klik hier voor meer informatie over de theatercadeautjes, of meld je aan als ontvanger. Er zijn extra plekken beschikbaar op 19 en 23 november!

Wow: 113 extra theatercadeautjes
Wow: 113 extra theatercadeautjes