Meld je nu aan voor een theatercadeautje!

Deden we eerder een oproep om je aan te sluiten bij de theatercadeautjes als ‘gever’, is nu tijd om uit te delen! Ben jij iemand zonder ticket en heb je even niet de financiële ruimte om naar het theater te gaan? Lees dan snel verder…

Ben jij iemand of ken jij iemand die even de kosten voor een avondje theater met diner niet kan missen, maar een theatercadeautje goed kan gebruiken? Dan helpen we je graag.

Hoe werkt dat?
Heel simpel! Meld je aan via de pagina van de U-pas. Je kan ook dit formulier invullen een mail sturen aan job@het-nut.nl, of bellen naar 0617398251.

Over de theatercadeautjes
De inzameling voor de theatercadeautjes heeft tot dusver 60 ‘cadeautjes’ opgeleverd! Vanaf vandaag start het NUT met het uitdelen van deze theaterbezoeken, een zorgeloos avondje uit met theater én diner. Utrechtse bedrijven en ondernemers sponsoren de gratis kaartjes voor De Holidayshow. De avondjes uit komen terecht bij de mensen die het goed kunnen gebruiken. Vaak zijn dit ook de mensen die de weg naar het theater niet makkelijk vinden en dat is natuurlijk zonde: een avondje theater zou voor iedereen beschikbaar moeten zijn!

 

 

Partners 2023

Dit zijn de partners tot zover, meedoen kan nog!

De theatercadeautjes worden dit jaar gebruikt voor De Holidayshow.