Geniet samen met relaties of collega’s van een compleet verzorgde theateravond!

Beleef een energieke, avontuurlijke theateravond samen met collega’s, relaties, vrienden of familie. Een mooie avond uit werkt verbindend. Zeker omdat de avond geheel verzorgd is: wij regelen alles. Van de ontvangst tot het diner en interactie. Zo heeft iedereen een onvergetelijke avond en maakt u een geweldige indruk.

De hele zaal voor jezelf? Aarzel niet te lang: het is voor De Holidayshow nog mogelijk om een complete avond uit te kopen. Uitkoopsom: 8625 euro, inclusief diner (drank op nacalculatie) voor maximaal 150 bezoekers. Mogelijk op donderdagavond 16 en 23 november. Let op: deze optie vervalt op 8 september 2023.

Het waren super goede avonden. De mensen waren enthousiast over de voorstelling. Een veelgehoorde reactie was dat de voorstelling stof tot nadenken gaf. En dat is wat we wilden!
- Coby Adema, FNV
Wat ons betreft blijft theater zo’n mooie basis om heel snel tot diepere inzichten te komen. Echt een aanrader als je iets origineels wilt organiseren. Greg en Floor zijn ook zo geweldig op elkaar ingespeeld dat je aan hun lippen hangt. Een avond met humor, vrolijkheid waarbij je er niet aan ontkomt om toch iets verder te kijken.
- Elly Verkleij, WelWonend makelaardij