Ben jij op zoek naar een leuke activiteit voor de hele familie in de meivakantie van 2024, in Utrecht? Kom dan naar de studio van het NUT, naar Oma Eindbaas (klik!). Een theater-uitje voor het hele gezin: een Griekse mythe & spannende game in één voor iedereen vanaf 6 jaar!

Deze meivakantie bij het NUT: Oma Eindbaas!
Van 1 t/m 5 mei vind je op het Berlijnplein een theatervoorstelling voor het hele gezin! In Oma Eindbaas (6+) stap je in een Griekse mythe én een game die DWARS door elkaar lopen. Tijdens de lichte en liefdevolle voorstelling over verlies leer je samen over dit thema in de fantasierijke wereld van het NUT.

De voorstelling
Elke woensdagmiddag na school gaat Orpheus naar zijn oma Izzy. Ze drinken dan limonade, eten chips en gamen samen een potje. Oma Izzy wacht op ‘Oorfje’ in haar stoel voor het raam. Twee dagen geleden deed oma even een dutje tijdens het wachten. En toen Orpheus haar vond, werd ze niet meer wakker. Sindsdien lopen de echte wereld en de game-wereld helemaal door elkaar. 

Oma Eindbaas- Meivakantie 2024 - Activiteit Utrecht voor het hele gezin.

Verdere voorjaarsplannen…
Ben je geïnteresseerd in een uitje in de meivakantie, maar ook wel op zoek naar een zomerse mini-festival ervaring? Dan hebben we goed nieuws: vanaf 9 mei kan je ook aanschuiven bij Voor altijd: een huwelijksfeest over de dood. Tijd om je mooiste kaplaarzen uit te zoeken want voor deze voorstelling mét driegangendiner strijken we neer midden in de prachtige weilanden van Boer Peter (Haarzuilens).

Op de mooiste dag van hun leven duiken makers Floor en Greg in de liefde en de eeuwigheid. We kijken uit naar een avond vol drama, romantiek, lekker eten en hopelijk… een jawoord: graag tot dan!