In ‘Ons Huis West’ vind je op 13, 14 en 15 juni op Oerol Festival op Terschelling Andermans schuld. Kom langs op de pop-up expositie, inclusief dynamische ronde-tafelgesprekken over schuld. Afsluiter van de dag is steeds een ‘Aandeelhoudersvergadering’ van De Kapitalisten – de theatrale conferentie op Oerol in 2025 waarin we de wereld gaan redden.

Andermans schuld
Ruim een half miljoen Nederlandse huishoudens heeft problematische schulden. Samen met kunstenaar Mart Veldhuis reizen speciaal voor Andermans schuld gemaakte wandtapijten over schuldverhalen mee naar het eiland, als smeermiddel voor gesprekken over schuld. Wandel binnen vanaf 13.00 uur, geef je ogen de kost, luister naar verhalen of vertel je eigen verhaal.

Meer lezen >>>

De aandeelhoudersvergadering (vol)
Het NUT is op weg naar de theatrale conferentie De Kapitalisten op Oerol 2025. Met nog een jaar te gaan is het tijd voor een aandeelhoudersvergadering. Hier komen perspectieven uit de wereld van het grote geld en die van grote tekorten samen. Zo stellen we ons begrip van geld en waarde scherp. We vergaderen te midden van de expositie Andermans schuld – een maatschappelijk kunstproject op het snijvlak van beeldende kunst, taal en schuldhulpverlening.

Meer lezen >>>

De Kapitalisten is een grote theatrale conferentie op Oerol 2025. Vermogenden, economen, politici, publiek en theatermakers komen samen om te werken aan een nieuwe economie. Let op! Je kan nog steeds aandeelhouder worden. Top investering met 0% rendement en gegarandeerd je inleg kwijt. Kijk snel op www.dekapitalisten.nl.