Bereikbaarheid

Fiets

Er is rondom de Scheepswerf voldoende ruimte om je fiets te parkeren.

OV

Metro > Vanaf metrostation Coolhaven (Metro B) loop je in 20 minuten naar Scheepswerf de Delft.

Tram > Vanaf tramhalte Oostkousdijk (tram 8) loop je in 10 minuten naar Scheepswerf de Delft.

Met de auto & parkeren

Er is parkeergelegenheid rond het adres. Er geldt betaald parkeren tot 18:00 uur ’s avonds. Het tarief is 1,76 per uur.

De dichtstbijzijnde parkeergarage is Parkeergarage ParkBee Heiman Dullaertplein Rotterdam. Houd rekening met een kwartier wandelen naar de voorstellingslocatie.

Aanvangs- en openingstijden

  • Locatie open: 17:00 uur
  • Aanvang voorstelling: 18:00 uur
  • Einde: uiterlijk 22:30 uur

E-tickets

Je hebt de kaarten voor Nooit meer werken als e-ticket in je mail ontvangen. Je hoeft deze niet uit te printen, maar kunt ze via je smartphone tonen bij onze ontvangstbalie op locatie.

Corona-maatregelen

  • Voor alle theatervoorstellingen is het op dit moment verplicht om te werken met de Corona check app. Deze wordt ook gescand bij Nooit meer werken. Heb je de app nog niet gebruikt? Lees hier alles over het gebruik >>>
  • Nooit meer werken is zo geproduceerd dat het mogelijk is om 1,5 meter afstand tot andere bezoekers en medewerkers te houden voor wie dat wil.
  • Schud geen handen, vermijd fysiek contact met anderen, was regelmatig je handen, hoest en nies in je ellenboog en gebruik papieren zakdoeken.
  • Kom niet naar de voorstelling als je verkouden bent of griepklachten hebt. Ook als iemand binnen je huishouden gezondheidsklachten heeft die COVID-19 gerelateerd kunnen zijn, verzoeken wij je om thuis te blijven. Je kan tot 2 uur vóór aanvang van de voorstelling mailen naar ???. Krijgen bezoekers dan een voucher van Walhalla?

Diner & drank

Diner

Heb jij een voedselallergie waarvan wij moeten weten? Laat het ons weten (mocht je dat nog niet gedaan hebben) op winkel@nieuwutrechtstoneel.nl. Het diner bij Nooit meer werken is vegetarisch.

Drank

We schenken warme dranken, water, limonade en alcohol. Er geldt NIX18, dus bij twijfel kan er om een legitimatie gevraagd worden. Je bestellingen turf je zelf en rekenen we aan het eind van de avond bij je af. Let op: er kan alleen met PIN betaald worden.

Kledingadvies

De locatie van voorstelling en diner is binnen, maar het gaat om een vrij grote hal die wellicht kan afkoelen. Wij raden daarom aan om een warme trui of jas mee te nemen. Op elke stoel ligt ook een dekentje klaar.

Naast elkaar zitten

Bezoek je Nooit meer werken met bekenden, maar heb je niet samen kaarten gekocht? Dan wil je wellicht bij elkaar in de buurt zitten. Laat dit ons weten, want het is niet mogelijk om dit op de avond zelf nog te regelen. Mail naar winkel@nieuwutrechtstoneel.nl.

Mindervaliden

Nooit meer werken wordt gespeeld op een bijzondere locatie in Rotterdam, die toegankelijk is voor bezoekers met mobiliteitsproblemen. Maar let op: er is geen mindervaliden toilet op locatie. Ben je afhankelijk van een mobiliteitshulpmiddel of om een andere reden niet in staat om trap te lopen? Meld dit dan via winkel@nieuwutrechtstoneel.nl, zodat we er rekening mee kunnen houden met placering.

Combinatietip

Combineer je bezoek aan Nooit meer werken met:

…?

Voorpret in de pers

Nooit meer werken op NPO Radio1 / Radio langs de lijn en omstreken / do 26 augustus >>>

Nooit meer werken bij RTV Utrecht >>>

Theaterkrant:
Boeiend gedachte-experiment over de (ethische) gevolgen van automatisering >>>

Cultuurpers:
Het NUT levert prachtklus met Nooit meer werken >>>

Telegraaf
Nooit meer werken biedt een interessant, inhoudelijk en enerverend totaalavondje uit.” ****

Nooit meer werken in het UITmagazine >>>