Greg Nottrot brengt zijn idealistische droom tot leven in de succesvolle voorstelling 'Goed goud geld'

Met de voorstelling Goed goud geld wist artistiek leider Greg Nottrot tijdens het Oerol Festival maar liefst 40.000 euro op te halen bij zijn publiek. Deze productie werd met veel lof ontvangen door zowel de pers als het publiek op Terschelling en geeft gehoor aan dat sterke gevoel dat er ‘’iets moet veranderen’’ van zowel de maker als het publiek zelf. Vanaf 28 juni is de voorstelling vier weken lang te zien op het Berlijnplein in Utrecht.

Goed goud geld confronteert het publiek met de complexiteit van geld en de ethische dilemma’s die daarmee gepaard gaan. Met zijn activistische, ietwat poëtische en theatrale werk heeft Nottrot zijn publiek op het Oerol festival aan het denken gezet.

Het succes van Goed goud geld is niet alleen een bevestiging van Nottrot’s gave om maatschappelijk relevante thema’s op een meeslepende manier te presenteren. Het toont ook hoe belangrijk de thema’s ‘geld’ en ‘gelijkheid’ zijn en hoe breed dat wordt gedragen. Zowel de pers als het publiek waren vol lof over de voorstelling.

Nog 20 keer te zien in Utrecht

Goed goud geld biedt een unieke kans om te genieten van een avond theater in de open lucht (mét een heerlijk diner) en tegelijkertijd na te denken over de rol van geld in onze samenleving. Na 19 voorstellingen op Oerol, krijgen vastelanders van 28 juni tot en met 23 juli 2023 de kans om Goed goud geld te ervaren. De voorstelling vindt plaats op het Berlijnplein, een levendige en culturele locatie in Utrecht Leidsche Rijn.