Boek alvast jouw plekje in het publiek

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Wij kijken er ontzettend naar uit om jullie allemaal weer te zien in 2024. Sta jij ook te trappelen? Dan hebben we goed nieuws: je kan natuurlijk al je tickets halen voor zowel onze familievoorstelling Oma Eindbaas als de zomervoorstelling Voor altijd en altijd en altijd en altijd en…

Oma Eindbaas (6+)

Elke woensdagmiddag na school gaat Orpheus naar zijn oma Izzy. Ze drinken dan limonade, eten chips en spelen een videospelletje. Oma Izzy wacht op ‘Oorfje’ in haar stoel voor het raam. Twee dagen geleden deed oma even een dutje tijdens het wachten. En toen Orpheus haar vond, werd ze niet meer wakker. Sindsdien zit hij te gamen. Hij speelt The underworld of Hades en hij is al in level 7: het schimmenrijk!

Oma Eindbaas is een lichte en liefdevolle voorstelling over verlies. Hoe mis je iemand, hoe neem je afscheid en hoe doe je dat met je verdriet enzo? En als je nu een goeie grap hoort, mag je dan wel lachen?? Een hedendaagse Orpheus in de onderwereld voor iedereen vanaf 6 jaar.

Oma Eindbaas is van 1 t/m 5 mei te zien op het Berlijnplein.

Voor altijd…

Gaan romantiek en goede afspraken samen? Kan je met hartjes in je ogen voor elkaar zorgen in voor- en tegenspoed? En wat nou als je het niet volhoudt tot de dood? Hoe vier je de liefde en spreek je tegelijkertijd over ‘wat, als ….’?

Voor altijd en altijd en altijd en altijd is de 11e zomervoorstelling op locatie in Utrecht Leidsche Rijn. Een voorstelling op de mooiste dag van het leven van Greg en Floor. Met heerlijk driegangendiner, een grote dosis drama en hopelijk een jawoord.

Voor altijd is te zien vanaf 9 mei op een nog geheime locatie in Utrecht.