Voor onze bijzondere locatievoorstelling De Holidayshow op de Parijsboulevard in Leidsche Rijn dit najaar zoeken wij vrijwilligers. Hou jij van theater, van het festivalgevoel en van meer dan 100 mensen een hele fijne avond bezorgen? Wij zoeken mensen die ons helpen bij het publiek welkom heten, bij de bar helpen of het diner uitlopen. Dit alles onder begeleiding van een ervaren productieleiders, samen met veel andere, vaste vrijwilligers.

De Holidayshow zoekt vrrrijwilligers!

De voorstelling speelt van donderdag t/m zondag, van 26 oktober t/m 26 november. Elke week is het dus 4 dagen feest. We spelen 20 avonden voor max. 120 bezoekers per avond.

De shifts voor vrijwilligers zijn van 18:15 – 23:00 uur. Mocht je korter willen komen; laat het even weten. Dat is vaak geen enkel probleem!

Per avond zijn er 6 vrijwilligers aanwezig. We hebben inmiddels al een heel aantal trouwe vrijwilligers in alle leeftijdscategorieën, maar je bent altijd van harte welkom om dit team te versterken!

Wat bieden wij?
– Een vergoeding van €20,- per dienst;
– Welkom bij de try-out-voorstelling op woensdag 25 oktober, inclusief gratis 3-gangendiner en voorstelling, om 18:00 uur;
– Een enorm applaus van het hele publiek en eeuwige dank;
– Drinken en lekkers gedurende de dienst;
– voorkeur voor inschrijving voor minimaal 2 diensten.

Heb je interesse, tijd en zin om ons te ondersteunen? Stuur dan een kort bericht en beschikbare data naar lex@het-nut.nl en word onderdeel van De Holidayshow! Vragen en opmerkingen mogen naar hetzelfde adres.

Mocht je nog mensen kennen die het ook leuk zouden vinden om te helpen: tip ze gerust op onze voorstelling of neem ze mee.