Het NUT en de Stadsschouwburg Utrecht trakteren samen met Utrechtse bedrijven!

Het Nieuw Utrechts Toneel en Stadsschouwburg Utrecht willen theater toegankelijk maken voor iedereen uit onze stad. Tijdens de viering van 900jaar Utrecht in 2022 doen wij 900 Utrechters een theaterervaring cadeau! Doe je mee?

Het aantal langdurig arme huishoudens in Utrecht neemt toe. Utrechters die slecht rondkomen van hun inkomen hebben vaak te maken met maatschappelijk isolement en slecht persoonlijk welbevinden. Als je in die omstandigheden leeft, is een bezoek aan een theatervoorstelling – met je partner of je gezin – het laatste waar je geld voor hebt. Terwijl de ervaring zoveel goeds kan brengen aan verbeelding, verbinding en troost.

Op een betoverende locatie in het Maximapark te Utrecht bouwen we een gigantische overdekte sterrenhemel. Hier spelen we Licht, een zintuiglijke theaterervaring over ons verlangen naar inzicht en onze angst voor het donker. Hier gaan we samen aan tafel voor gebroken brood, hartverwarmende soep, nectar en ambrozijn en na afloop genieten we van duizend-en-een suikerfeestelijke zoetigheden.

Utrecht is een prachtige stad om te ondernemen. Laten we samen van betekenis zijn voor mensen met een kleine portemonnee uit onze stad. Een mooie manier om verantwoord te ondernemen en (daarmee) zichtbaar te zijn op onze A-locatie aan Het Lint in het Maximapark, de online media-kanalen van het NUT en Stadsschouwburg Utrecht en in de lokale en landelijke persaandacht voor het project. 

In samenwerking met de U-pas en sociaal makelaars zorgen wij ervoor dat de kaarten terecht komen bij mensen voor wie een avondje theater er echt toe doet. Eén cadeautje kost € 55,-. Hoe meer je afneemt, hoe meer Utrechters we blij kunnen maken. Het is ook mogelijk om voor eigen personeel of relaties tickets te kopen.

Hoe ziet dit er praktisch uit?

  1. Vul hieronder je gegevens in;
  2. Het NUT neemt contact op om aantal cadeautjes af te stemmen;
  3. Je stuurt bedrijfslogo op en wij schreeuwen de bijzondere samenwerking van de (Utrechtse) daken;
  4. Het NUT stuurt je een factuur voor overeengekomen aantal cadeautjes.