Praktische informatie

Superleuk dat je naar een van onze voorstellingen komt! Op deze pagina vind je hopelijk alle praktische informatie die je nodig hebt.

Allergieën

Het diner is standaard vegetarisch. Mocht je een allergie hebben, geef dat dan door via dit formulier. Het diner kan sporen van allergenen bevatten. Geef het nadrukkelijk aan op het formulier als dat dit gevaarlijk voor je is. Wanneer dit een probleem is kan de keuken niet in diner voorzien. Eigen eten en drinken meebrengen is dan natuurlijk toegestaan.

Verhinderd?

Kan je onverwachts niet aanschuiven? Het liefst horen we dit voor 12:00, dan kunnen we nog iets voor je betekenen. Maar ook na 12:00 willen we graag dat je afbelt!

Let op

De Holidayshow is locatietheater. Om je zo comfortabel mogelijk te voelen willen we je echt vragen om je warm aan te kleden.

Aanvang- en openingstijden

→ Inloop: 17:30
→ Aanvang voorstelling: 18:30
→ Afloop (uiterlijk): 22:30

E-tickets

→ Ontvangst ticket(s) per e-mail, bij aankomst voorstelling tonen op smartphone of op papier.

Adres & bereikbaarheid

→ Adres: Parijsboulevard 199, 3541CS Leidsche Rijn / Utrecht.
→ Bereikbaarheid: de Parijsboulevard is eenvoudig te bereiken met de fiets, OV of auto.
Fiets: Op de Parijsboulevard is er beperkt plek om je fiets te parkeren. Parkeer daarom je fiets bij station Leidsche Rijn of bij het Berlijnplein en wandel vanaf daar naar de locatie. 
OV: Vanaf (bus)station Utrecht Leidsche Rijn wandel je (volg bordjes NUT) in 5 tot 10 minuten naar de Parijsboulevard.
Auto: Eerste twee uur parkeren is gratis bij ‘Parking Leidsche Rijn Centrum’. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen naar de locatie.

Kleding

Het kan afkoelen op onze locatie: hou hier rekening mee in de kledingkeuze, het is verstandig om je warm aan te kleden.

Diner & drinken

→ Diner: Het diner is standaard vegetarisch, mocht je andere allergieën en dieetwensen hebben, geef dat dan door via dit formulier. Het diner kan sporen van allergenen bevatten. Geef het nadrukkelijk aan op het formulier als dat dit gevaarlijk voor je is.  Wanneer dit een probleem is kan de keuken niet in diner voorzien. Eigen eten en drinken meenemen is dan natuurlijk toegestaan.
→ De avond start met een voorgerecht, daarna start het eerste deel van de voorstelling. Na het hoofdgerecht volgt het tweede deel en we eindigen de avond met een dessert.
→ Drank: We schenken geen alcohol aan personen onder de 18, bij twijfel kan om legitimatie worden gevraagd.
→ Betalen: Drankjes bestellen bij de bar. Deze worden na afloop van de avond afgerekend. Let op: alleen met PIN. Tijdens de voorstelling wordt er geen drank geschonken

Toegankelijkheid

→ Rolstoeltoegankelijkheid: De locatie van De Holidayshow is rolstoeltoegankelijk.
→ Mindervalidentoilet: Aanwezig op de locatie.
→ Vragen over toegankelijkheid: Mail naar winkel@het-nut.nl.

Tickets verplaatsen

Je kan de ticket verplaatsen door je verzoek door te geven aan . Doe dit voor 12:00 op de voorstellingsdag. Laat in de mail weten hoeveel tickets je naar welke datum wilt verplaatsen. Dit is enkel mogelijk wanneer er plek is op de nieuw gekozen datum.

Ben je verhinderd? Of op zoek naar een ticket voor een uitverkochte voorstelling?

We werken samen met Ticketswap, hier (ver)koop je veilig jouw ticket. Ben je dus verhinderd of juist op zoek naar een ticket voor een (uitverkochte) voorstelling hou dan ook onze ticketswap pagina in de gaten.

Mis je toch nog iets? Stel dan je vraag via: winkel@het-nut.nl. Je kan ons ook bellen op 06 – 820 737 55 (Op voorstellingsdagen tussen 9:00 – 12:00 of 16:00 – 17:00).