Aanvang- en openingstijden

→ Inloop: 17:30
→ Aanvang voorstelling: 18:30
→ Afloop (uiterlijk): 23:00

Let op: matineevoorstelling 

Kom je op 12 of 19 mei? Dan spelen we niet ’s avonds maar ’s middags:

→  Inloop 14:00
→  Aanvang voorstelling 15:00
→  Afloop uiterlijk 19:30

Algemeen

→ Je hebt je tickets per mail ontvangen. Toon ze op je smartphone of print ze thuis uit.
→ Het gehele erf van boer Peter is rook-vrij. Roken mag alleen op de aangewezen rook-plek.
→ Op de voorstellingenslocatie zijn verschillende landbouwmachines aanwezig en vindt er af en toe transport plaats, het is daarom van belang om goed op te letten.

Adres & bereikbaarheid

→ Adres: Thematerweg 6, 3455 SN Utrecht
→ Bereikbaarheid: de locatie is eenvoudig te bereiken met de fiets en de auto.
🚲 Fiets: Fietsen kunnen geparkeerd worden op het terrein van boer Peter. Op het erf is een fietsenstalling, fietsen kunnen hier geparkeerd worden, deze is aangeduid met bordjes van het NUT.
🚗 Auto: Er is een grote openbare gratis parkeerplaats vlakbij de speellocatie, deze heet: Parkeren Restaurant Toetje, het adres is Brinkstraat 3, 3455 SK Utrecht. Vanaf deze parkeerplaats is het ongeveer 5 minuten lopen naar het erf van boer Peter, er hangen bordjes van het NUT met bewegwijzering naar de locatie.

Parkeerplek Natuurmonumenten
: Er is ook een parkeerplek bij het terrein van Natuurmonumenten, deze is gratis voor leden. Nog geen lid? Misschien een mooi moment!

LET OP: er zijn geen parkeerplekken bij het erf van boer Peter.

🚌 OV: Vanaf NS-station Vleuten is het ongeveer 10 minuten fietsen naar Boer Peter. Het station beschikt over slechts 6 (!) OV-fietsen. Lopend doe je er een half uur over om Boer Peter te bereiken. Je kan op de heenweg bus 127 (richting Kockengen) nemen, maar die rijdt ’s avonds niet meer terug naar het station.

Kleding

Het kan afkoelen op onze locatie, hou hier rekening mee in de kledingkeuze, het is verstandig om je warm aan te kleden. Tip: Naaldhakken en aanverwant schoeisel zijn onhandig in een weiland.

Diner & drinken

→ Diner: het diner is vegetarisch. Heb je een voedsel-allergie? Geef dat dan door via dit formulier. Let op! Het diner kan sporen van allergenen bevatten. Geef het nadrukkelijk aan op het formulier als dit gevaarlijk voor je is.  In dat geval kan de keuken niet in diner voorzien. Eigen eten en drinken meebrengen is dan natuurlijk toegestaan.
→ Drank: we schenken geen alcohol aan personen onder de 18, bij twijfel kan om legitimatie worden gevraagd
→ De voorstelling wordt afgewisseld met diner, we serveren het hoofdgerecht rond 20:00. Tijdens de matinee is dit 16:30.
→ Betalen: er kan alleen met PIN betaald worden.

Toegankelijkheid

→ Rolstoeltoegankelijkheid: de locatie is rolstoeltoegankelijk.
→ Mindervalidentoilet: aanwezig op de locatie.
→ Vragen over toegankelijkheid? Mail naar winkel@het-nut.nl.

Tickets verplaatsen

Je kan de ticket verplaatsen door je verzoek door te geven aan . Doe dit voor 12:00 op de voorstellingsdag. Laat in de mail weten hoeveel tickets je naar welke datum wilt verplaatsen. Dit is enkel mogelijk wanneer er plek is op de nieuw gekozen datum.

Ticketswap

We werken samen met Ticketswap, hier (ver)koop je veilig jouw ticket. Wil je jouw ticket verkopen of ben je juist op zoek naar een ticket voor een (uitverkochte) voorstelling hou dan de ticketswap-pagina in de gaten.

Mis je toch nog iets? Stel dan je vraag via: winkel@het-nut.nl. Je kan ons ook bellen op 06 – 820 737 55 (Op voorstellingsdagen tussen 9:00 – 12:00 of 16:00 – 17:00).