Vrijwilligers gezocht voor theaterproject

9 mei t/m 2 juni: Voor altijd
Locatietheater op het terrein van Boer Peter, Haarzuilens (Utrecht)

Voor onze bijzondere locatievoorstelling Voor altijd op de Thematerweg in Utrecht (vlakbij Haarzuilens) dit voorjaar zoeken wij vrijwilligers. Hou jij van theater, van het festivalgevoel en van meer dan 100 mensen een hele fijne avond bezorgen? Wij zoeken mensen die ons helpen bij het publiek welkom heten, bij de bar helpen of het diner uitlopen. Dit alles onder begeleiding van een ervaren productieleiders, samen met veel andere, vaste vrijwilligers.

De voorstelling
Voor Altijd
is een theateravond inclusief meergangendiner, op de Thematerweg nabij Haarzuilens. De voorstelling speelt van donderdag t/m zondag, van 9 mei t/m 2 juni. Elke week is het dus 4 dagen feest. We spelen 16 avonden voor max. 120 bezoekers per avond. De voorstellingsavond heeft de vorm van een bruiloft. Denk aan trouwjurken, lampionnen in de bomen en een enorme bruidstaart.

Praktisch
De shifts voor vrijwilligers zijn van 18:30 – 23:00 uur. (Op een aantal zondagen spelen we ’s middags, en is dit 15:00 – 18:30 uur.) Mocht je korter willen komen; laat het even weten. Dat is vaak geen enkel probleem!

Per avond zijn er 4 vrijwilligers aanwezig. We hebben inmiddels al een heel aantal trouwe vrijwilligers in alle leeftijdscategorieën, maar je bent altijd van harte welkom om dit team te versterken!

Wat bieden wij?
– Een vergoeding van €20,- per dienst;
– Welkom bij de try-out-voorstelling op woensdag 8 mei, inclusief gratis 3-gangendiner en voorstelling, om 18:00 uur;
– Een enorm applaus van het hele publiek en eeuwige dank;
– Drinken en lekkers gedurende de dienst;
– Voorkeur voor inschrijving voor minimaal 2 dagen helpende handen.

VoorAltijd-voorstelling-NUT

Interesse?

Heb je interesse, tijd en zin om ons te ondersteunen? Stuur dan een kort bericht naar lex@het-nut.nl, en wellicht tot komend voorjaar!