Vrijwilligers gezocht voor theaterproject

27 juni t/m 23 juli: Goed Goud Geld

Locatietheater op het Berlijnplein in Leidsche Rijn!

Hou jij van theater, van de buitenlucht en het festivalgevoel? Het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) zoekt vrijwilligers voor de zomervoorstelling “Goed Goud Geld”. Daarvoor zoeken wij harde werkers, om samen iets mooi mee neer te zetten.

Wat we gaan doen: 

Goed Goud Geld is een theatervoorstelling inclusief meergangendiner, op het Berlijnplein te Utrecht Leidsche Rijn. De voorstelling speelt van woensdag t/m zondag, van 28 juni t/m 23 juli. Elke week is het dus 5 dagen feest. We spelen 20 avonden voor maximaal 150 bezoekers per avond.

Wat we zoeken:

Vrijwilligers die willen werken! Je krijgt taken zoals publieksbegeleiding, helpen met de bediening, bardiensten en (technische) opbouw. Dit alles onder begeleiding van een ervaren productieleider en technisch producent in een gezellig en gedreven team.

Wat we bieden:

– Een vergoeding van €20,- per dienst;
– Welkom bij de try-out-voorstelling op dinsdag 27 juni, om 18:00 uur;
– Een enorm applaus van het hele publiek en eeuwige dank;
– Drinken en lekkers gedurende de dienst;
– Bij de vroege diensten wordt ook een maaltijd verzorgd;
– voorkeur voor inschrijving voor minimaal 3 diensten.

Diensten:

  • Voorstellingen > woensdag t/m zondag hebben we 2 soorten diensten. Een vroege dienst 16:00 uur tot 21:00 uur en een latere dienst van 18:00 uur tot 23:00 uur.
  • En iets nieuws: bouwdagen! Deze zomer zijn er ook een aantal vrijwilligers welkom op de bouwdagen van de voorstelling; we bouwen het terrein op, samen met de technici, technisch producent en bouwers. We zetten de tribune neer, we maken podiumdelen vast, we hangen de lichtjes op en we bouwen de bar op. Houd er dus rekening mee dat het dus relatief meer sjouwen, timmeren en schroeven is; het is dus wel intensiever dan de voorstellingsdagen. Dit is op 22, 23 of 24 juni, in de middag. Deze uren zijn flexibel: mocht je een deel van de dag kunnen, kan dat ook.

Heb je interesse, tijd en zin om ons te ondersteunen? Stuur dan een kort bericht, leeftijd (i.v.m. arbeidstijdenwet) naar lex@het-nut.nl en word onderdeel van Goed Goud Geld!

Mocht je nog mensen kennen die het ook leuk zouden vinden om te helpen? Tip ze gerust op onze voorstelling of neem ze mee.